Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

maandag 28 juni 2010

Plannen 2de nestje Tosca


Na zeer lang speurwerk en napluizen van stambomen, dan toch eindelijk een, qua afstamming, geschikte reu voor Tosca gevonden, namelijk Baleno uit Zwitserland.
We heben gelogeerd bij de eigenaren van Baleno-Juno della Strega del Bosca. Hij is HD-A en vrij van PRA en JE (jeugdepilepsie). Hij is goedgekeurd als dekreu door de vereniging (een strenge keuring, vooral op karakter en de rasstandaard). Wij zijn zeer te spreken over zijn rustige, vrije en stabiele karakter en zijn zeer benieuwd naar de nakomelingen uit deze combinatie. Baleno is een hele goede truffelspeurder en maakt elk jaar het italiaanse restaurant een paar dorpen verderop erg blij met de jaarlijkse truffels! Hij is een temperamentvolle, souvereine en zachtmoedige leider van de 2 andere reuen van "de troep". Hij heeft met goed gevolg zijn BH1 en 2 gehaald. Dit voorjaar hoopt zijn baas BH3 met hem te halen. Verder is zijn baasje actief met hem bezig in de hondensport op gebied van gehoorzaamheid, speurwerk e.d.
December/januari verwachten wij dat Tosca weer loops zal zijn.

1 opmerking:

  1. Hallo! Kun je ons aub op de hoogte houden van een eventueel nestje! Wij zijn een gezin met twee kindern (14 en 11) op zoek naar een Lagotta pup. Bedankt!
    Nicole van Duin
    Email= nvanduin@zeelandnet.nl

    BeantwoordenVerwijderen