Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

donderdag 12 augustus 2010

Vanni, nu 8 weken oud, ze mag opgehaald

En dan is het zo ver. Ze mag mee. We hebben de lange reis weer gemaakt naar Kronberg in Duitsland. Haar baasjes hebben moeite met het afscheid. Er waren maar 2 pups, dus ze waren er erg aan gehecht geraakt. Waarschijnlijk zal het hun laatste nestje worden. In ieder geval voor Bruna, want die is al 8 jaar. Ze was een hele goede moeder die tot het laatste toe bleef zogen en het nest schoonhouden en veel met haar pups speelde.



Vanni met haar zusje Ria. Vanni kijkt in de camera. Ria wordt op hetzelfde moment opgehaald door een zwitserse fokster (lagotto of Golden Comfort). Omdat ik de vader had mogen uitzoeken van dit nestje had ik de eerste keus uit het 2-tal gekregen. We overnachten in hetzelfde pension (de nacht voor het ophalen) en hebben met elkaar een pizza gegeten in het stadje. We hebben heel wat afgepraat over de lagotto en onze ervaringen. Reuze gezellig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten