Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 14 januari 2018

Terugkomdag nestje Vanni


De 5 pups van Vanni zijn 5 oktober alweer 1 jaar geworden. 7 januari hadden we een "terugkomdag" met de gedragsdeskundige erbij, Tessa van Heusden van "de Aard van het beestje" die ook de pups getest heeft toen ze 7 weken oud waren. Zij vond het prachtig om het nestje terug te zien na 1 jaar. Veel karakter bijzonderheden van toen waren ook nu nog herkenbaar. Ze vond het nog steeds een prachtig open en vrij nest, baasgericht en veel werkdrift.

1 opmerking:

  1. Het was heel leuk! Wij genieten er elke dag enorm van dat Seppo in ons leven is. Regelmatig spreken we met Joop, Wilma en Vino af. Honden zijn vriendjes geworden en de baasjes ook :)

    BeantwoordenVerwijderen