Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 8 juli 2012

Een pup apart voor een filmpje


Vanni vermaakt zich hier met een pup van Tosca, ze onderwerpt ze en speelt met ze, kortom een prima tante en opvoedster. We zijn reuze benieuwd hoe ze zal zijn met haar eigen pups. 

Hier doen we een poging om Tosca wat te laten ontspannen met één van haar eigen pups. Tosca wil ze niet meer tussendoor aan haar tepels hebben en snauwt ze af als ze bij haar komen.Hier liet ze toe dat Roia bij haar kop staat en even hiervoor tegen haar kop aan ging liggen en likte in haar krullen. Zolang ze niet richting haar tepels gaan lukt dat wel. Als Tosca vindt dat het tijd is voor het zogen mogen wel alle pups erbij. Maar ja, de pups zijn ook al 6 weken oud en het is normaal dat de moeder wat afstand neemt. We zijn benieuwd hoe Vanni dat zal doen en of ze niet alleen maar lief is voor de pups, want ze moet ze wel corrigeren. De laatste tijd merken we dat Vanni wel met het corrigeren begint dus dat gaat de goede kant op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten