Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zaterdag 14 juli 2012

Roia (Puck) naar haar tijdelijke adres


Driesje de Vries heeft de belangrijke taak op zich genomen om voor 1 maand Roia onder haar hoede te nemen en haar alle aandacht te geven die ze nodig heeft.

Spot, de hond van Driesje, is een hele vriendelijk reu die Roia rustig en speels welkom heet in "haar tijdelijke roedel"!

Ook bij Driesje wordt het nagel knippen voorgedaan.



De oortjes worden "ontwolt" en vanaf nu mag Driesje het verder doen. We zullen samen met de andere 2 pups die er nog zijn socialisatie dingen gaan doen en Driesje gaat zelf ook veel ondernemen met Puck. Ze heeft panelen gekregen voor een kleine buitenren met een hondehokje erin, een bench voor in huis. De konijne knuffel van het gezin waar ze uiteindelijk naar toe gaat is ook mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat Puck daar een prima adres heeft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten