Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

vrijdag 15 december 2017

Voor Donna lijkt het erop dat we een fijn adres gevonden hebben. De betreffende persoon komt hier nog een lang weekend logeren en we hopen dan te kunnen ervaren dat het tussen haar en Donna klikt. Donna gaat dan naar iemand die met haar een hondensport gaat doen en ook elk jaar truffels gaat zoeken in Zwitserland.

Voor Vanni hoop ik in de toekomst een adres te kunnen vinden bij iemand waar ze tot haar recht komt en iemand die met haar aan het werk gaat in de vorm van speurwerk en natuurlijk truffels zoeken. Zij is een echte persoonlijkheid en als je haar respect hebt gaat ze voor je door het vuur! Ze is een uitmuntende werkhond, energiek, heel slim en lief. In haar hele wezen is ze heel jong terwijl ze toch 7 jaar is. Vanni en Donna samen geeft de laatste tijd meer problemen door de onderlinge rivaliteit en dan met name door Vanni. ik denk dat dat het geval zal zijn met elk nieuw teefje dat ik zal aanschaffen, vandaar het zoeken van een plaats voor Vanni.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten