Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

donderdag 6 oktober 2016

Bevalling Vanni

Vanni is op 5 oktober bevallen van in totaal 7 pups. 2 reutjes werden jammer genoeg dood geboren doordat ze te lang in het geboortekanaal hebben gezeten. Bij het tweede dode reutje heb ik besloten niet af te wachten en een keizersnee laten doen en kwamen er nog 2 levende teefjes bij. Ze hadden al in hun vruchtwater gepoept wat een teken is dat het hoog tijd was!! Heel blij met dit 5-tal! Verdriet om de twee prachtige gave reutjes. Voor een best wel groot nest zijn het flinke pups. Allemaal rond de 300 gram. Er zijn nu 2 reutjes en 3 teefjes.
Voor allemaal is al een baasje gevonden. Iedereen is komen kennismaken en in het weekend van 22/23 oktober is het eerste "kraamweekend" voor de pupkopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten