Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

dinsdag 15 februari 2011

Bruine teefje en nog een paar van Tjitte zijn foto-toestel

De laatst geborene, het vierde teefje van 270 gram. Zij kwam met gestrekte voorpootjes (zonder blaas eromheen!) na 3 uren wachten, gelukkig levend op de wereld!

De flinke teef van 338 gram die als 2de geboren werd en de weg had vrijgemaakt voor de geboorte van haar bruine zusje die 2 minuten later geboren werd, bijna zonder dat we er erg in hadden!


Nog een foto van het eerste reutje.



Nog een foto van Tjitte zijn toestel, vlak na de geboorte van het reutje, wat in stuitligging geboren werd (hij woog 322 gram)




De foto van de eerste dag van het bruine teefje wat er zomaar uit floepte 2 minuten na de geboorte van haar grote zus was mislukt, hier een wat latere foto. Op het volgende filmpje is ze ook goed te zien. Zij woog 266 gram.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten