Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 27 februari 2011

De pups van Tosca zijn in principe vergeven

Het weekend van 5/6 maart komen de aanstaande pupeigenaren naar de pups kijken en dan is het afwachten of "de klik" er is. Het is altijd een hele verantwoordelijkheid, vind ik, om de juiste pup bij de juiste mensen te krijgen.

Vanwege de nog steeds vele reacties van mensen die een lagotto pup zoeken, vermeld ik hier maar even dat de pups dus in principe alle vier een nieuw baasje hebben. Nog geen lange wachtlijst is er bij de de fokster van Tosca waar een volle nicht van Tosca 28 februari/1 maart is bevallen van 8 pups, 5 teefjes en 3 reutjes. 6 bruine en 2 bonte pups. De vader van de pups is dezelfde als van Tosca haar eerste nestje. Vanwege een computer probleem is Ineke Mielekamp (tiobabe@live.nl) haar lijst met mensen kwijt. Mocht u nog naar een pup zoeken dan kunt u via bovenstaand email adres contact zoeken. Haar telefoonnummer is: 0487-707106. Natuurlijk kunt u ook van nestjes bij andere fokkers op de hoogte blijven via de site van de "lagotto romagnolo club Nederland."

Geen opmerkingen:

Een reactie posten