Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 6 maart 2011

Bezoek nieuwe eigenaren van de pups

Tosca houdt het allemaal wat in de gaten en maakt van de gelegenheid gebruik om zich lekker te laten knuffelen door de moeder van het jongetje die met een teefje op zijn arm zit.
De dochter van één van de pupkopers die zelf "een Markiesje" heeft. Zij heeft het bruine teefje op de arm.



De pupkopers van Bandhu, de enige reu, dus zij hoeven niet meer te kiezen! Hun kleindochter is meegekomen.





Allemaal dan voor het eerst een pup in de handen. De nieuwe eigenaren genieten met volle teugen. Op de achtergrond, zonder pup in de handen zie je nog net Ruth Mauti, die samen met haar man en hun 3 honden bij ons logeren. De pupkopers kunnen nu dus de vader (Baleno-Juno) van hun pups ook ontmoeten. Ruth heeft zelfs echte truffels meegenomen, vers gevonden met hun honden, en heeft er een heerlijke saus van gemaakt voor over de pasta en iedereen kan er van proeven!







Geen opmerkingen:

Een reactie posten