Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

vrijdag 18 maart 2011

Nieuwe uitdagingen


Speciaal speelgoed in het speelgedeelte gelegd. Een bewegende bal die allerlei geluiden maakt en een wiebelende spiraal met een muisje op de top (eigenlijk een speeltje voor katten!). De hondjes kijken dan ook eerst de kat uit de boom! Berenice gaat maar spelen in de bench! Beniamina springt, als de bal uit zich zelf begint rond te draaien, eerst de werpkist in en kijkt om het hoekje naar dat gekke ding!

Bandhu durft als eerste heel voorzichtig dichterbij te komen, Berenice loopt er quasie nonchelant langs en snuffelt later ook even aan de spiraal.



Bandhu waagt een trekpartij aan de spiraal. Je ziet Berenice water drinken, daar zijn ze nu ook mee begonnen. Op de achtergrond hoor de vanni zeuren in haar bench. Eigenlijk wil ze altijd bij de pups zijn en dat kan nu eenmaal niet.




Beniamina durft ook en Bibiana trekt de spiraal helemaal het hondenkussen van Tosca op.



Ze zijn allemaal lekker met van alles bezig. Beniamina en Berenice spelen met de spiraal en Bandhu trekt de spiraal een eind langs de korrelbak. Je ziet Bibiana een mooi hoopje produceren en Beniamina komt een plasje doen. Dan benaderen ze alletwee voorzichtig die gekke bal!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten