Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 6 maart 2011

Kennismaking met Vanni

Vanni gaat er voor liggen zoals het hoort, pootjes omhoog en kom maar naar de melkbar, wel jammer dat er geen melk in zit! Ik moest haar uiteindelijk eruit tillen, want ze vond het zo prachtig en weigerde eruit te komen! Tosca stond erbij en keek ernaar!!!



Vanni is reuze voorzichtig en dat valt me enorm mee. Ze zoekt uitgebreid naar een plek om erin te springen zonder op een pup terecht te komen!

Vanni snuffelt aan het lichtbonte teefje die zeer belangstellend is naar deze andere soortgenoot! De foto is niet helemaal scherp, maar er is maar één eerste kennismaking, hopelijk later nog eens een scherpere foto.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten