Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

zondag 24 juni 2012

Speelmomenten samen met de kleinkinderen


Speel momenten samen met onze kleinkinderen. Je moet er wel steeds bijblijven want ze sjouwen wat af met de puppies en hebben de neiging te willen rennen en ik vind het doodeng dat ze op een pup vallen! Ze spelen er soms mee alsof het speelgoedknuffels zijn. Je ziet ook op dit filmpje wat er gebeurd als ze hun tandjes gebruiken en wat het effect is! De kinderen gaan gillen en wegrennen wat ze dus juist niet zouden moeten doen. Je merkt hier ook weer dat je als ouders er bij moet blijven en het in goede banen leiden en instructies geven wat wel en niet mag en hoe ze moeten reageren op hondenmanier! Ze moeten leren begrijpen waarom een pup blijft bijten als je wegrent en gilt en wat ze dan wel moeten doen om dat te voorkomen.

1 opmerking:

  1. Ach wat schattig, ze hebben echt al aandacht voor de mensenkinderen. En wat een rust tijdens het stofzuigen, knappe pupsels zijn het ;0)

    BeantwoordenVerwijderen