Welkom op het Saltelante Blog

Welkom op het blog van mijn Lagotto Romagnolo kennel: Saltelante. op dit blog kunt u alles volgen wat er gebeurt met en rondom de honden van de kennel. Hier vindt u het laatste nieuws over eventuele nestjes die er zijn, belevenissen bij cursussen, shows waaraan de honden deelnemen en nog veel meer. Voor meer informatie over de kennel en het ras kunt u kijken op mijn website: www.saltelante.nl

woensdag 13 juni 2012

Vanni is loops!

Toch nog onverwachts blijkt vandaag, 13 Juni 2012, Vanni loops te zijn. Ze drupt behoorlijk en moet een broekje aan. Vanni voelt zich heel zielig met dat broekje en gaat wijdbeens lopen en doet of ze kreupel is! Dan ineens gaat ze vreselijk hard rennen en ploft ineens neer en kijkt je heel slachtofferig aan! Kortom van haar hoeft het niet zo'n stomme broek. Gelukkig bijt ze er (nog) niet aan.

Volgende week woensdag gaan we haar progesteron laten bepalen. Het komt allemaal wat erg snel nu. Net nu Tosca haar pups nog maar 3 weken oud zijn. Als alles goed gaat zouden Vanni haar pups dan eind Augustus geboren worden. Half augustus gaat de laatste pup van Tosca weg (vanwege de vakantie van de nieuwe eigenaren).

Vanni laat aan Tosca merken dat ze zich belangrijk begint te voelen. Als ze drachtig mag worden is het spannend hoe de verhouding tussen die twee wordt! Als Tosca geen pups meer heeft is Vanni de Alpha hond, dus dan zal ik de "andersom" rangorde wel moeten gaan bevestigen om gevechten te voorkomen. Ik hoop dat Tosca dat wat wil accepteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten